3 x met kinderen naar de Côte d'Azur

De zwoele temperaturen, de rustige Middellandse Zee en de vele leuke uitstapjes maken van de Côte d’Azur een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Je kunt er genieten van een heerlijke strandvakantie, waarbij de kids lekker in het water kunnen spetteren, maar er valt ook genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een hele middag van glijbanen roetsjen bij Aqualand in Sainte Maxime. Maar het echte hoogtepunt voor een kindervakantie aan de Côte d’Azur is een tocht met een Nemo-boot. Hierbij kun je door de glazen bodem van de boot een goede indruk krijgen van het leven onder water. Na een dag vol kinderpret is het bovendien heerlijk terugkomen in een van deze luxe vakantiehuizen.

 

Villa Savoir Vivre - Les Issambres

 

Vanuit Villa Savoir Vivre heb je een prachtig uitzicht op zee, wat betekent dat een dagje strand nooit ver weg is. Bij de villa zelf hoort een gigantisch privé-zwembad waar de kids zich prima zullen vermaken, wanneer ze niet in de grote tuin aan het ravotten zijn. Bovendien ben je vanuit Savoir Vivre binnen vijf minuten in de grote badplaats Sainte Maxime en dus ook vlakbij Aqualand en vele andere leuke uitstapjes!
 

Hameau des Claudins - Le Plan-de-la-Tour
 

Hameau des Claudins is een kleinschalig vakantiepark aan de Côte d’Azur. De vakantiehuizen op dit park zijn gebouwd in Provençaalse stijl, wat het geheel een knusse uitstraling geeft. Bovendien vind je op het park ook diverse faciliteiten, waardoor de kids zich uitstekend zullen vermaken. Zo is er een heerlijk zwembad, een jeu de boulesbaan en een voetbalveld waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. En wat dacht je van het riviertje langs het park waarin de kinderen op zoek kunnen gaan naar schildpadden en kikkers.

 

 

Beauvallon 8 - Beauvallon

 

In de prachtige wijk Beauvallon, net even buiten Sainte Maxime ligt de Villa Beauvallon 8. Een rustige wijk met veel groen omhelst dit schitterende comfortabele domein. In de tuin van Beauvallon 8 ligt een privé zwembad voor je klaar, maar bij het park hoort ook een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan. Bovendien kun je via een onderdoorgang terecht bij het privéstrand van de villa. Een eigen plek waar de kids zandkastelen kunnen bouwen op het strand, of snorkelen in zee.