Blog

De mooiste wandelroutes in Sainte-Maxime

5x lokale gerechten uit de Côte d’Azur op een rijtje

Door Ilonka op maandag 20 januari 2020.
Categorieën:Uit eten

Ga je op vakantie naar de Côte d’Azur en wil je je verdiepen in gerechten die je echt moet gaan proeven? Of wil je wat inspiratie gebruiken om de zonnige Franse dagen naar Nederland te halen? Wij vertellen je meer over lokale gerechten uit de Côte d’Azur. Deze zonnige regio in het zuiden staat voornamelijk bekend om zijn vele verse visgerechten, maar toch is dat niet het enige wat je hier kunt ontdekken. Lees vooral even mee!

Lees verder >

De mooiste dorpjes aan de Côte d’Azur

In de herfstvakantie naar de Côte d’Azur

Door Ilonka op dinsdag 17 december 2019.
Categorieën:ActiviteitenNatuur

De zomervakantie is definitief aan een einde gekomen. Hetzelfde geldt voor de warme zomerse dagen in eigen land. Heb je stiekem ook al heimwee naar vakantie? En word je niet blij van het idee dat je weer maanden (of langer) moet wachten op het zonnetje? Dan is het een heel goed idee om in de herfstvakantie naar de Côte d’Azur te gaan. In dit blog vertellen wij je waarom en delen we enkele tips met je. Lees je mee?

Lees verder >

Een dagje Fréjus

Door Ilonka op maandag 9 december 2019.
Categorieën:ActiviteitenCultuur

In Fréjus vind je de perfecte combinatie tussen cultuur en strand. Dit maakt deze plek dan ook tot een populaire hotspot onder toeristen. Het ene moment wandel je door authentieke straatjes en langs absolute must sees, terwijl je het andere moment ligt te zonnen op het strand. Wil jij een dagje naar Fréjus? In dit blog lees je hoe je je dag kunt vullen in deze mooie badplaats aan de Côte d’Azur.

Lees verder >

5x last minute naar de Côte d'Azur

5x naar Zuid-Frankrijk in de meivakantie

Pagina's