Blog

5x last minute naar de Côte d'Azur

Door Ilonka op vrijdag 12 juli 2019.
Categorieën:Nieuws

De zomer is in aantocht! Dat betekent dat we uit kunnen kijken naar vakantie en zon, zee en strand. Heb jij je vakantie nog niet geboekt, maar kun je ook niet wachten tot je kunt vertrekken? Dan is last minute naar de Côte d’Azur een topidee. Wij zetten vijf verblijven voor je op een rij die nog beschikbaar zijn. Met je partner of het gezin naar Frankrijk en genieten van privacy in de natuur.

Lees verder >

Topactiviteiten tijdens het filmfestival in Cannes

Door Ilonka op dinsdag 7 mei 2019.
Categorieën:NieuwsActiviteiten

Sterren die aan komen rijden in de meest luxe limousines om vervolgens in designer outfits over de rode loper te wandelen. Tijdens het filmfestival in Cannes kun je dit met eigen ogen aanschouwen. Bij veel Nederlanders staat een bezoek aan deze stad tijdens deze dagen dan ook op de bucketlist. Bij jou ook? Dit jaar vindt het festival plaats van 14 tot en met 25 mei 2019.

Lees verder >

Deze uitstapjes mag je niet missen deze zomer

Door Ilonka op dinsdag 7 mei 2019.

Ga je deze zomer op vakantie naar de Côte d’Azur? Heerlijk! Het weer is dan top en er is gewoon heel veel te doen in het hoogseizoen in deze regio. Deze uitstapjes mag je niet missen deze zomer. Lees zeker even mee, want het zijn onze favoriete to do’s tijdens de warme zomerdagen aan de Franse rivièra.

Lees verder >

5x naar Zuid-Frankrijk in de meivakantie

Door Ilonka op woensdag 20 maart 2019.
Categorieën:Vakantiehuizen

De meivakantie staat weer voor de deur! Op 27 april 2019 gaat deze van start. En dat is het perfecte moment om er een weekje tussenuit te gaan naar het zuiden van Frankrijk. Het dorp Le Plan-de-la-Tour is een absolute aanrader. Je staat er in een dag dus je hebt genoeg tijd over om ook echt vakantie te vieren. Dat terwijl het hier dan al heerlijk zonnig is. Misschien wel het grootste voordeel?

Lees verder >

Een stedentrip aan de Côte d'Azur

Door Ilonka op dinsdag 26 februari 2019.
Categorieën:ActiviteitenCultuur

Wanneer de zomervakantie nog even op zich laat wachten, maar je er wel echt aan toe bent om er even tussenuit te gaan is een stedentrip ideaal. Een paar dagen ontspannen, cultuur snuiven en een kleurtje opdoen in het zonnetje. Niet te ver van huis natuurlijk, want je wilt wel optimaal genieten van die paar vrije dagen die je hebt. Frankrijk is perfect en de beste regio in dit land om op stedentrip te gaan? Dat is wat ons betreft toch echt de Côte d’Azur.

Lees verder >

In het voorjaar naar de Côte d’Azur

Door Ilonka op donderdag 31 januari 2019.

Op vakantie of een weekendje weg in de maanden voordat de zomer van start gaat: een top idee! Wanneer de winter achter de rug is zijn wij Nederlanders vaak toch echt toe aan wat zon. Maar helaas kun je in ons kikkerlandje in het voorjaar nooit vertrouwen op lekker weer. Waar dat wel kan? Aan de Côte d’Azur.

Lees verder >

Eilandhoppen vanaf de Zuid-Franse kust

Door Ilonka op donderdag 20 december 2018.
Categorieën:ActiviteitenNatuur

Eilandhoppen geeft vaak het ultieme vakantiegevoel. Want een eiland geeft vaak net even meer het gevoel dat je weg bent van huis. Combineer daarom deze zomer je vakantie aan de Zuid-Franse kust met eilandhoppen. Voor de kust in deze regio liggen een aantal verrassende eilandengroepen die een bezoek meer dan waard zijn. Ontdek in dit blog welke eilandengroep jij gaat afvinken in de zomer.

 

Lees verder >

Een dagje Cannes

Door Ilonka op maandag 19 november 2018.

Door de glitter en glamour die het jaarlijkse filmfestival met zich meebrengt, heeft Cannes een chique imago. De grootste sterren verblijven hier tijdens het festival (en ook daarbuiten) maar al te graag. Maar Cannes biedt meer, veel meer. Wat veel mensen niet weten, is dat Cannes eigenlijk maar een klein plaatsje aan de Côte d’Azur is (wat trouwens ook geldt voor Saint-Tropez).

Lees verder >

5 uitstapjes met kinderen aan de Middellandse Zee

Door Ilonka op donderdag 18 oktober 2018.
Categorieën:Activiteiten

Kinderen willen graag de hele dag vermaakt worden. In de badplaatsen aan de Côte d’Azur is zoveel te zien en te doen, dat ze waarschijnlijk niet weten waar ze moeten kijken. Daarnaast zijn er hier ook een aantal leuke (thema)parken te vinden, dus vervelen gaat niet gebeuren!

 

Lees verder >

Nazomer aan de Côte d’Azur

Door Ilonka op donderdag 20 september 2018.

De zomervakantie zit er bijna op en het gewone leven nadert weer. Waarschijnlijk heb je er een paar heerlijke weken vakantie (in Frankrijk?!) op zitten, maar misschien heb je ook gewoon doorgewerkt en heb je nog een paar weken tegoed! Ook in de maanden september en oktober is het op veel plekken en vooral aan de Côte d’Azur nog heel goed toeven. Het is dan ook niet gek dat juist in het najaar veel mensen verlangen naar een eigen huis in Zuid-Frankrijk!

Lees verder >

Pagina's