Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website door TotaMagazine BV handelend onder TotaVilla is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht aangaande juistheid van beschrijvingen, prijzen, foto's en beschikbaarheid van de vakantie accommodaties. TotaVilla kan echter niet garanderen dat alle elementen binnen de site foutloos en/of volledig zijn. TotaVilla is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, geleden door onjuiste informatie op deze internetsite, en/of in haar schriftelijke publicaties. Eventuele fouten of vergissingen in zowel tekst als huurprijzen op deze internetsite binden TotaVilla niet. Op elke reservering gemaakt via deze website zijn onze Huurvoorwaarden van toepassing. De meest recente versie is altijd terug te lezen op deze website. Op verzoek zenden wij u de huurvoorwaarden uiteraard gratis toe.

Bestemmingsinformatie

Foto's en beschrijvingen van bestemmingen op deze site zijn zo accuraat mogelijk genomen en opgesteld. Ze zijn bedoeld om u een reëel beeld te geven van de omgeving van onze accommodaties. Deze informatie is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld en wordt voortdurend aangepast aan de actualiteit. Toch kan het mogelijk zijn dat een zwembad tijdelijk gesloten is, een locale winkel haar deuren heeft gesloten of dat de locale skischool geen lesprogramma heeft. Deze onjuistheden en onvolledigheden kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid, echter niet altijd worden voorkomen. TotaVilla is niet aansprakelijk voor dergelijke fouten of onjuistheden.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar andere informatieve websites. Deze sites zijn eigendom van derden en worden beheerd door derden. TotaVilla heeft op de inhoud van deze websites geen invloed en is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van (de inhoud van) deze websites. Mocht u middels een hyperlink op TotaVilla.com een website met evidente onvolkomenheden aantreffen dan stellen wij het op prijs als u dat bij onze webmaster meldt zodat de betreffende hyperlink verwijderd kan worden. Een dergelijke melding kunt u doen op info@totavilla.com t.a.v. de webmaster.