Nieuwe vakantievilla’s | Totavilla

H1: Ontdek onze nieuwe vakantievilla’s aan de Côte d’Azur

Wauw! Wij zijn er dol op om nieuwe vakantiehuizen te ontdekken en toe te voegen aan ons aanbod. Graag stellen we onze nieuwe accommodaties aan je voor: Villa l'Esterel en Villa Borisse. Beide villa’s zijn gelegen aan de Côte d’Azur waardoor je tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk kunt genieten van een heerlijk zeeklimaat en het warme Franse zonnetje. De villa’s zijn tevens perfect gelegen voor een bezoek aan mooie Franse kuststeden zoals Fréjus en Saint-Tropez. Wanneer kom jij een van deze pareltjes ontdekken?

H2: Ontmoet Villa l’Esterel in Fréjus

Aan de voet van het Esterel gebergte, op het afgesloten domein du Capitou en midden in een bosrijke omgeving vind je Villa l’Esterel. Deze accommodatie beschikt over een schitterende ruime woonkamer, een uitgebreide keuken, twee mooie slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Hier spoel je eenvoudig het overtollige zand van je af na een heerlijke zonnige dag op het strand. Diverse stranden liggen namelijk op slechts 10 tot 15 minuten rijden van de villa. Verder is het mogelijk om bij deze accommodatie te genieten van het zonnetje op het grote terras met fijne stoelen en een eettafel. Vanaf dit terras heb je tevens een schitterend uitzicht over de vallei en het l’Esterel gebergte.

Vanaf de heerlijke villa loop je eenvoudig naar de top van het domein. Hier vind je een groot gemeenschappelijk zwembad met een nog mooier uitzicht over de vallei. Heb jij tijdens het zwemmen trek gekregen? Dan plof je eenvoudig neer bij restaurant “Hacienda” voor een verrukkelijk hapje en drankje. Hier kun je zelfs ‘s ochtends genieten van de échte Franse baguettes en croissants.

Wil je er echt even op uit gaan? Bezoek dan het historische Fréjus dat vlakbij deze schitterende villa ligt. Deze stad beschikt over een romantische oude stadskern met smalle straatjes met gekleurde huizen en schattige sfeervolle pleintjes. Daarnaast aanschouw je hier vele overblijfselen uit de Romeinse tijd en kun je in Fréjus eveneens uitgebreid winkelen in een van de vele boetiekjes. Wandel verder zeker over de boulevard en neem plaats op een gezellig terrasje met uitzicht op het water. Zo ervaar je het echte vakantiegevoel.

H2: Maak kennis met Villa Borisse in Le Plan-de-la-Tour

Mmm… een nieuw gebouwde villa met uitzicht op de bergen en de zee… een eigen zwembad en jacuzzi… Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Bij Villa Borisse kan het! De villa beschikt over zeer grote ramen waardoor je vanuit ieder hoekje van de villa kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Daarbij heeft de vakantiewoning maar liefst drie ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer en zelfs nog een slaapbank in de woonkamer. Ideaal voor een vakantie met een grote familie of vriendengroep. En wat ook super handig is? De villa beschikt over een eigen wasmachine en droger. Zo kun je makkelijk tussendoor even een wasje draaien.

De villa bereik je door een rustig stijgend bergweggetje omhoog te rijden op weg naar rust, ruimte en privacy. Toch even de drukte opzoeken? Dan ben je razendsnel in het centrum van charmante wijndorp Le Plan-de-la-Tour. Iets verderop vind je de wat drukkere badplaats Sainte-Maxime. Hier kun je uitgebreid genieten van een dagje strand. De stranden hier zijn vooral populair door de perfecte ligging. Zo zijn de stranden gericht op het zuiden en worden ze beschermd tegen de wind door de bergen.

Verder kun je in Sainte-Maxime genieten van de eindeloze winkelstraatjes, de marktjes en de idyllische jachthaven. Bezoek ook zeker de oude stad met de bijzondere La Tour Carrée. Deze toren is in de 16e eeuw al gebouwd door monniken om de stad te beschermen tegen vijanden. Tegenwoordig wordt de toren gebruikt als museum. Op zoek naar nog meer vertier? Stap dan in het veerbootje van Sainte-Maxime naar Saint-Tropez. Dat is nog eens een bijzondere manier van steden ontdekken.

H2: Welke villa is jouw favoriet?

Nu je kennis hebt gemaakt met onze nieuwe accommodaties is er vast een jouw favoriet. Kies je voor alle rust en privacy met een schitterend uitzicht en eigen zwembad bij Villa Borisse of geniet je liever van de gezelligheid op een gedeeld domein midden in een bosrijke omgeving bij Villa l’Esterel? Wat je voorkeur ook is, bij TotaVilla helpen we je graag met regelen zodat jij samen met je gezelschap kunt genieten van een perfecte vakantie aan de Côte d’Azur in Frankrijk.