3x een luxe vakantie aan de Côte d’Azur

Op vakantie naar de Côte d’Azur. Dagenlang aan idyllische stranden, verse broodjes van de bakker en bezoekjes aan de vele kustplaatsjes. De omgeving van Franse luxe en ontspanning. En waar vind je dat beter dan in een vakantievilla, waar je voorzien bent van alles. Een zwembad, ruimte en misschien zelfs wel uitzicht op zee, een ideaal verblijf kan je vakantie helemaal perfect maken. Van appartementen en villa’s aan zee tot aan een vakantiewoning op een berg, er is zoveel keus. Daarom lees je in dit blog over 3 luxe vakantieverblijven die een vakantie aan de Côte d’Azur nog magischer maken!

 

1.Sainte Maxime 006

Op een steenworp afstand van Sainte Maxime vind je de op een heuvel gelegen Sainte Maxime 006. Een vakantievilla voor tien personen met uitzicht over het schitterende blauwe water van de Middellandse zee. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt en de deuren naar het balkon opent, voel je het zonnetje al op je gezicht en geniet je van het sprookjesachtige uitzicht. Neem een frisse ochtendduik in het zwembad en geniet vervolgens van je dag bij de nabij gelegen strandjes, in het centrum van Sainte Maxime of op je eigen terras. Deze vakantiewoning bezorgt het hele gezin een complete vakantie aan de Cote d’Azur.

 

2.Beauvallon 8

Tussen de groene bomen, op een eigen terrein met zelfs een eigen tennisbaan vind je vakantievilla Beauvallon 8. Het hoogtepunt van deze villa? Je hebt een eigen privéstrand, waar je via een onderdoorgang naartoe kunt lopen. Ook vanuit deze villa heb je uitzicht over zee en kijk je recht tegen Saint-Tropez aan. En daarnaast ben je in een paar kilometer in het centrum van Sainte-Maxime. Alles wat je nodig hebt tijdens een luxe vakantie!

 

3. Beauvallon 2

Met een panorama uitzicht over de Golf van Saint-Tropez is deze villa het ultieme vakantiebeeld. Op loopafstand van het strand, een groot privézwembad en ruimte voor tien personen in de villa. Zo kun je dus ook met een grote groep of met de hele familie in deze villa verblijven aan de Zuid-Franse kust. Naast alle luxe in de villa zelf, bevind je je hier op slechts een paar kilometer afstand van een golfbaan en het centrum van de dichtstbijzijnde stad. En door deze toplocatie aan de Côte d’Azur en de villa zelf, is Beauvallon 2 het ideale vakantieverblijf voor mensen die alles bij de hand willen hebben op vakantie.