De leukste groepsaccommodaties aan de Côte d’Azur

Met vrienden of de hele familie op vakantie? Denk eens aan de Côte d’Azur: prachtige stranden, een helderblauwe zee, ruige rotsgebieden, prachtige natuur en gezellige steden. Een grote groep mensen, met ieder een eigen beeld van een perfecte vakantie. In de Côte d’Azur kun je dit allemaal met elkaar combineren. Hieronder de mooiste en beste vakantiehuizen en -villa’s voor een vakantie met minimaal 8 personen.

1. Emponse 7 in Le Plan-de-la-Tour

Op een steenworp afstand van de stad Sainte Maxime ligt het wijndorp Le Plan de La Tour. Net even buiten dit dorp staat een prachtig vakantiehuis dat geschikt is voor 8 personen. Het huis ligt op een kleinschalig vakantiepark en heeft een karakteristieke bouwstijl, maar een lichte en moderne inrichting. Bovendien is het huis van alle gemakken voorzien. Zo ligt het bijvoorbeeld direct aan het zwembad van het park: heerlijk voor een verkoelende plons in het water. Bovendien heeft het huis een aantal gezellige terrassen en balkonnetjes waar je de hele dag door kunt genieten van de zon.

2. Huize Savoir Vivre - Les Issambres

Op slechts 500 meter van de stranden van Les Issambres ligt vakantievilla Savoir Vivre. Een villa met een oppervlakte van 220m2 die is voorzien van 5 slaapkamers en 3 badkamers. Hiermee biedt deze luxe villa met eigen zwembad ruimte aan 10 personen. Geniet van luxe faciliteiten, ruime kamers en een prachtig panoramisch uitzicht op zee.

3. Vakantievilla Beauvallon 5 in Beauvallon

Een andere aanrader voor wie met een grote club op vakantie wil is de Villa Beauvallon 5. Deze ruime villa is eveneens geschikt voor 10 personen. De villa heeft een ruime woonkamer, maar ook een heerlijk buitenterras en een grote tuin met een eigen zwembad. Zo geniet je niet alleen van veel privacy, maar ook van voldoende leefruimte. Bovendien ben je binnen 5 minuten aan het strand.

Ruim aanbod groepsaccommodaties

Zit het perfecte vakantiehuis voor jouw vriendengroep of familie er niet tussen? Of is het huis in de gewenste periode volgeboekt? No Worries! Hier vind je nog veel meer luxe vakantiehuizen voor een vakantie met meerdere personen.