Vakantie in Frankrijk

Ook in Frankrijk hebben wij u veel te bieden. Al eens in de Midi-Pyrénées geweest voor een heerlijke vakantie? Toulouse, Lourdes, skiën en de Haute-Garonne rivier. Maar ook een heerlijke strand vakantie aan de Côte d'Azur is mogelijk met bijvoorbeeld een bezoek aan Saint-Tropez en de grootste kloof van Europa Gorges du Verdon.

Toulouse, hoofdplaats van de regio Midi-Pyrénées, gekenmerkt door oranjeroze bakstenen en dakpannen in een rossige kleur, staat in de top van de Franse lijst met steden waar het leven aangenaam is. U wordt verleid door zijn krachtige charme, die gemaakt is van schoonheid, ongedwongenheid en onstuimigheid (meer dan 1000 evenementen per jaar en 56 spektakelzalen).

Lourdes het magnificat van de hoop, is een stad in het departement Hautes-Pyrénées in Frankrijk. Het is de grootste katholieke bedevaartplaats in Frankrijk. 

In het totaal is 118,4 km skipiste in het département Haute-Garonne geregistreerd. De skigebieden in het département Haute-Garonne liggen tot op een hoogte van 2400 m. 46 skiliften brengen de wintersporters naar boven.

De Côte d'Azur is de streek om te genieten van een vakantie met volop zon, zee en strand. Van Cannes tot Monaco, van Nice tot Saint-Tropez. En met gemiddeld 300 dagen per jaar zon een heerlijke bestemming.

Bekijk video van Sainte Maxime : Klik hier