Op vakantie naar West-Friesland bij Patricius House of Fiddlers Green

Er gaat niets boven een vakantie in eigen land. Het veelzijdige karakter van Nederland maakt dat je hier alle kanten op kunt en voor elke soort vakantie aan het juiste adres bent. Een van de provincies die vele gezichten kent is Noord-Holland. Of je nu een rustzoeker, natuurliefhebber of actieveling bent: Noord-Holland is de uitgelezen plek voor je vakantie! In de vakantiehuizen van TotaVilla ervaar je het West-Friese vakantiegevoel als geen ander en geniet je van een ontspannen verblijf. Benieuwd naar twee aanraders in eigen land? Lees dan zeker even mee.

Ongelimiteerd genieten bij Fiddler’s Green

Een weekendje weg of toe aan een heerlijk lange vakantie? Fiddler’s Green heet je van harte welkom. De vakantiewoning mag dan voor maximaal twee personen zijn, er is ruimte genoeg om de romantiek volledig op te laten bloeien. Naast een knusse sfeer vind je binnen een grote woonkamer waar heerlijk gelounged kan worden. Een riante slaapkamer en een badkamer met douche en dubbele wastafel bieden alles wat je nodig hebt tijdens je romantische weekendje weg. Liefde gaat door de maag, en daarom vind je in de keuken een koelkast en een dubbele kookplaat om een overheerlijk diner voor twee te bereiden. De ander verwennen met koffie of thee op bed behoort ook tot de mogelijkheden, want in de keuken staat een waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat op je te wachten. Liever wakker worden met het geluid van fluitende vogels? In de royale tuin kun je plaatsnemen op de heerlijke veranda met buitenhaard en daar fijn wakker worden. Dankzij het uitzicht op de kerk van Zwaag krijg je direct zin om op pad te gaan.

Fiddler’s Green als uitvalsbasis voor een tocht door Zwaag en Hoorn

Het authentieke Zwaag nodigt direct uit voor een tocht door het dorp, maar ook het eeuwenoude Hoorn heeft met zijn VOC-verleden genoeg in petto om jullie te verleiden voor een middagje sightseeing. Een bezoek combineren kan ook, want je staat binnen mum van tijd in een van de twee centra. Vanaf Fiddler’s Green sta je met het ov binnen 10 minuten in Hoorn. Winkelen, musea bezoeken en neerstrijken op volle terrassen: het is allemaal mogelijk tijdens je bezoek aan deze gezellige havenstad aan het IJsselmeer.

 

Echt vakantie bij Villa Patricius  

Villa Patricius ligt op een van de mooiste plekjes in West-Friesland: in het landelijke dorp Oostwoud direct aan het schitterende natuurgebied Egboetswater. Niet alleen de omgeving is bijzonder, ook de oude Patriciërswoning uit 1861 weet harten te veroveren. De inrichting is op zijn zachts gezegd imposant te noemen en laat oude en moderne elementen zonder enige moeite in elkaar overlopen. Een thuisbioscoop, oude piano en zelfs sauna en hottub maken hier onderdeel uit van je verblijf in de woning van 220 m2. In combinatie met de hoge plafonds en karakteristieke ornamenten weet je hier niet wat je ziet. Ook in de fijne woonkeuken ontbreekt het je aan niets. Zo zijn de vaatwasser, het 4-pits gasfornuis en de combimagnetronoven ideaal voor wie het gemak en de luxe van thuis niet wil missen. Met maar liefst zes slaapkamers ligt gezelligheid hier binnen handbereik en is er genoeg ruimte om het vakantiegeluk te vieren. Vanuit de slaapkamers heb je een adembenemend uitzicht op landerijen en sta je binnen een mum van tijd in een van de luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Zelfs in de bijkeuken kun je een fijne massagedouche nemen. Wat wil je nog meer!

Het buitenleven bij Villa Patricius

Niet alleen zul je het huis kunnen waarderen, ook de prachtige tuin laat je met volle teugen genieten van je verblijf bij Villa Patricius. Neem plaats op een van de zitjes op het terras en geniet van een ontbijt, lunch of overheerlijk diner. Ook voor een borrel in alle rust en privacy is dit de place to be.

Op pad in de omgeving

Wandelen, fietsen, varen: het is slechts een greep uit de mogelijkheden tijdens je verblijf bij Villa Patricius. Dankzij de ligging vlakbij Medemblik, Enkhuizen en Hoorn kun je de gezelligheid altijd opzoeken. Het strand is op fietsafstand, dus lekker uitwaaien is een prima plan. Bovendien is het IJsselmeer de uitgelezen plek om te bezoeken. De vele leuke restaurants, winkels en havens maken dat je je hier gerust een middag kunt vermaken. Ook kun je bij Villa Patricius een of twee motorbootjes huren en op ontdekking gaan rondom je vakantieadres. Een vakantie om nooit te vergeten!

 

Zie je een verblijf in West-Friesland ook wel zitten? Neem dan een kijkje op de website en boek vandaag nog jouw favoriete vakantieverblijf.