Last-minute op vakantie deze zomer? Dit zijn de beste deals!

Behoefte aan zon, zee en strand? Dan is het tijd om gehoor te geven aan vakantiekriebels en nog snel een last minute deal mee te pakken. Genieten op een zonnige bestemming en ook nog eens voor een goede prijs, dat is het voordeel van een last minute vakantie. Daar zeg je toch geen nee tegen? Lees daarom snel mee als je ook toe bent aan een welverdiende vakantie, want in dit blog tip ik de vijf beste deals. 

1. Le Préconil #2

Er zijn maar weinig vakantiehuizen zo ontspannen als Le Préconil #2. Gelegen in het oogstrelende natuurgebied Massif Maures is dit de ideale locatie om even tot jezelf te komen. De woning biedt plaats aan twee tot drie personen, waardoor je hier aan het juiste adres bent om vakantie te vieren met een klein gezelschap. Op de eerste etage staan twee heerlijke bedden klaar en een prima badkamer om je dag fris en fruitig te starten.  Zonder twijfel word je iedere ochtend vrolijk wakker, want het uitzicht op de heuvels zorgt voor het ultieme geluksmomentje. De dag kan niet meer stuk! Kies je ervoor om vandaag te vertoeven bij het grote verwarmde zwembad of ga je op ontdekking in badplaatsen zoals Sainte-Maxime en Saint-Tropez? Op een steenworp afstand vind je al het levendige van de Côte d’Azur.

2. Prat-Bourdin 18

Vier de gezelligheid in Prat-Bourdin 18! In dit vakantiehuis dat omgeven is door natuur, wijnvelden en steden kun je samen met zeven andere personen het goede leven aan de Côte d’Azur vieren. Je zult op slag verliefd worden op de woning in de oude Hameau stijl, want in dit vakantiehuis ontbreekt het je aan niets. De drie slaapkamers en twee badkamers zorgen ervoor dat er voldoende privacy aanwezig is en je dus uitstekend met een groot gezelschap vakantie kunt komen vieren. De best bewaarde plekjes van het huis? Dat zijn toch echt het royale terras en het prachtige balkon. Wat een luxe!

3. Les Pins Bleus A8

Wie op zoek is naar een heerlijke uitvalsbasis aan de Côte d’Azur hoeft niet verder te zoeken. Les Pins Bleus A8 is het perfecte vakantieadres voor jou en je gezin dankzij de twee aparte slaapkamers. Je bent hier genoeg verwijderd van hectiek en drukte, want dankzij de ligging net aan de rand van het centrum van Sainte-Maxime is het hier een oase van rust. Zin in een duik? Na een korte wandeling door het pijnboombos arriveer je bij het zwembad. De reuring opzoeken behoort ook tot de mogelijkheden, want het centrum van Sainte-Maxime ligt om de hoek en Saint-Tropez is ook zeker een bezoek waard. Waan je tussen alle weelderige luxe en geniet van wat je ziet.

4. Baggari 12

Vakantiehuis Baggari 12 geeft je vanaf het moment dat je aankomt het ultieme vakantiegevoel. Alleen al van de buitenkant lijkt dit een waar vakantieparadijs, maar ook van binnen is deze gelijkvloerse woning veelbelovend. Dankzij de twee aparte slaapkamers en de kindvriendelijke faciliteiten kun je hier uitstekend vertoeven met kleine kinderen. Zo is een kinderstoel en babybed bij te reserveren en kunt u met maximaal zes personen verblijven. Een dagje op pad? De natuurrijke omgeving straalt niets anders dan rust uit, maar binnen een mum van tijd sta je op de bruisende boulevard van Sainte-Maxime. Het beste van beiden dus! Aan het einde van de dag kun je in de badkamer genieten van de fijne inloopdouche. Perfect om daarna fris je bed in te duiken en je op te maken voor een nieuwe dag aan de Côte d’Azur.

5. Prat-l'Estagnol 19

Prat-l’Estagnol 19 weet jou met zijn charme direct te verleiden voor een verblijf. De woning is recent geleden gerenoveerd in een prachtige oude stijl, waardoor de karakteristieke sfeer bewaard is gebleven. In combinatie met moderne faciliteiten kom je hier prima tot rust. De twee luxe badkamers, complete keuken en goedwerkende airco bieden je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Voor een dagje sightseeing heb je hier bovendien meerdere mogelijkheden. Zet koers richting de badplaatsen Sainte-Maxime en Saint-Tropez, of bekijk het rustgevende natuurgebied Massif Maures. Aan het einde van de dag kun je op het royale terras genieten van een Frans wijntje.

 

Voor welke last-minute kies jij? Wacht niet te lang, want vol = vol.