5x naar Zuid-Frankrijk in de meivakantie

De meivakantie staat weer voor de deur! Op 27 april 2019 gaat deze van start. En dat is het perfecte moment om er een weekje tussenuit te gaan naar het zuiden van Frankrijk. Het dorp Le Plan-de-la-Tour is een absolute aanrader. Je staat er in een dag dus je hebt genoeg tijd over om ook echt vakantie te vieren. Dat terwijl het hier dan al heerlijk zonnig is. Misschien wel het grootste voordeel? Naar Zuid-Frankrijk in de meivakantie is een stuk goedkoper dan in de zomer. Wij lichten 5 vakantiehuizen in Le Plan-de-la-Tour voor je uit waar je goed zit in deze periode. Lees met ons mee en wie weet ontdek je wel jouw volgende bestemming.

 

Saint Martin 1

Heb je kleine kinderen? Dan zit je goed in Saint Martin 1. Kijk even naar het uitzicht, dat is toch een plaatje? Je kunt hier de hele week van genieten op je ruime privéterras terwijl de kinderen hier spelen. Het terras is lekker overzichtelijk dus je hebt geen omkijken naar ze. Wil je eropuit in de omgeving? Stap op de fiets, want wijndorp Le Plan-de-la-Tour ligt slechts 10 kilometer verderop. Ben je fan van wijn? Dan moet je een bezoekje aan een van de wijnboerderijen echt toevoegen aan je reisprogramma.

 

La Mourre 16

Zie je een vakantie in Le Plan-de-la-Tour wel zitten, maar ga je liever voor wat meer luxe? In La Mourre 16 vind je het. Op dit vakantiepark verblijf je in een vakantiehuis met privézwembad. De kinderen hebben een aparte slaapkamer en ieder lid van het gezin slaapt op een boxspringbed. Ook airconditioning is aanwezig en een kopje koffie zet je met je Dolce Gusto apparaat. Dit wordt genieten!

 

 

Emponse 7

Ben je van plan om op vakantie te gaan met een grotere groep? Opa en oma kunnen ook mee naar Emponse 7, want dit vakantiehuis is geschikt voor 8 personen. Je vindt hier twee badkamers en drie slaapkamers. Op de begane grond vind je een fijn loungeterras. Heerlijk om hier met elkaar een spelletje te spelen. Emponse 7 ligt direct aan het zwembad, de kinderen kunnen zo het zwembad inspringen! 

 

 

Le Vernet 3

Vanaf je balkon en het grote terras van Le Vernet 3 kijk je uit op het natuurgebied Le Massif des Maures. Door het vakantiepark waar je deze woning vindt, stroomt een riviertje waar je zelfs schildpadden spot. Vermaken doe je je hier sowieso wel. Wat dacht je van een potje jeu-de-boules spelen? Bestel ‘s avonds ook een keer een pizza. Deze wordt netjes bezorgd bij bij  je vakantiehuis. Ook kan er brood bezorgd worden in de ochtenden. Wat een luxe! 

 

 

Vallaury 5

Vallaury 5 is een verblijf met karakter, modern, gezellig en volledig gerenoveerd. Met de zuidelijke ligging en het grote privéterras geniet u volop van het prachtige uitzicht. Je kunt hier met zijn viertjes overnachten, er is een slaapkamer en een slaapbank voor de kids in de woonkamer. Wasjes draaien is zelfs mogelijk. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke wasmachine en droger.

 

Zit jouw perfecte vakantiehuis hier nog niet tussen? Bekijk ons volledige aanbod aan vakantiehuizen en kijk waar nog beschikbaarheid is in de meivakantie!