5x last minute naar de Côte d'Azur

De zomer is in aantocht! Dat betekent dat we uit kunnen kijken naar vakantie en zon, zee en strand. Heb jij je vakantie nog niet geboekt, maar kun je ook niet wachten tot je kunt vertrekken? Dan is last minute naar de Côte d’Azur een topidee. Wij zetten vijf verblijven voor je op een rij die nog beschikbaar zijn. Met je partner of het gezin naar Frankrijk en genieten van privacy in de natuur. Binnen een paar stappen je handdoek uitrollen aan zee of lopend naar het centrum van Saint-Maxime. Het kan allemaal! Ontdek jouw favoriet en wie weet geniet jij heel binnenkort van een last minute.

1. L’Estiou

Ben je op zoek naar een villa waarin je kunt verblijven met je partner en nog een ander stel? Dan is L’Estiou in Les Issambres meer dan geschikt! Ideaal is dat je hier samen vakantie viert in één villa, maar je wel alle privacy hebt. Je hebt beiden namelijk een aparte verdieping met een eigen slaap- en badkamer. Tel daar het antieke interieur en de ligging aan zee bij op en dit is een geweldige romantische getaway aan de Côte d’Azur. Het meest geweldige aan deze villa is toch wel de boomhut met hangstoel. Dit is de plek om te genieten van het uitzicht over zee. Zie jij jezelf hier al relaxen met een wijntje en je partner tijdens zonsondergang? Deze villa is ook per maand te huur met een interessante prijs voor de lange vakantiegenieters!

 

2. Les Pins Bleus A8

Ben je al weg aan het dromen van zo’n bestemming aan de Côte d’Azur, maar wil je weg met de kids? Les Pins Bleus A8  is geschikt voor maximaal vier personen en perfect voor een gezinsvakantie. Dit is een appartement dat net buiten de stadskern van Saint-Maxime ligt. Voor de kinderen is er een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Maar hun favoriete plek hier zal met zekerheid het grote zwembad zijn. Vanuit je appartement wandel je door het pijnboombos naar het grote zwembad. Dit zwembad is ook toegankelijk voor andere vakantiegangers die in een appartement verblijven, maar dat is juist gezellig voor de kinderen. Die ontmoeten zo meteen nieuwe vakantievriendjes.

 

3. Baggari 12
Wauw! Wat een sfeervol vakantiehuis is Baggari 12 in Plan-de-la-Tour. Op het metselwerk word je op slag verliefd, maar het interieur doet daar nog een schepje bovenop. Van een natuurstenen vloer tot aan een keuken in landelijke stijl. In dit vakantiehuis wil je stiekem het hele jaar wel wonen. Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers, heeft twee slaapkamers en is daarmee uitermate geschikt voor een vakantie met kleine kinderen. Een babybed of kinderstoel nodig? Dit kan allemaal geregeld worden. Het gezellige wijndorpje Le Plan de la Tour lligt op 10 km afstand en 5 km verder de boulevard van Sainte-Maxime en stranden. 
 

4. La Fontaine

In Villa La Fontaine geniet je echt van het buitenleven en de adembenemende natuur van de Côte d’Azur. Echt, bij het zien van foto’s van de riante tuin met terrassen, olijfbomen en sierlijke bomen zie je jezelf al direct liggen met een goed boek. Deze plek is geweldig omdat je bij de villa zelf vakantie viert in totale rust, maar je toch binnen no time in hartje Saint-Maxime staat. Je kunt hier overnachten met maximaal zes personen. In totaal zijn er drie slaapkamers en heb je een privézwembad.

 

 

5. Gite Paradis

Uniek overnachten in een natuurstenen gite. In Gite Paradis proef je van Bourgondisch Frankrijk en staat je vakantie in het teken van ontspanning. De gite ligt op een heuvel en dat zorgt voor een panoramisch uitzicht over de kust en Saint-Maxime. Geniet jij van dit uitzicht op je terras, in de jacuzzi of toch aan het zwembad? Er is plek voor maximaal vier personen. Ga je op vakantie met de kinderen? Zij kunnen hun gang gaan in de grote omheinde tuin, een balletje slaan op de tennisbaan, springen op de trampoline of schommelen.

 

Voor welke last minute accommodatie aan de Côte d’Azur kies jij?