3x kleinschalig aan de Côte d’Azur

Het beeld dat veel mensen hebben van een vakantie aan de Côte d’Azur bestaat uit veel zon, prachtige goudgele stranden en een azuurblauwe zee. Maar daarnaast overheerst ook het beeld van grootschalige vakantieparken en campings met veel animatie. Terwijl het juist ook zo heerlijk is om op een kleinschalig vakantiepark te genieten van alles wat de Côte d’Azur te bieden heeft. Hieronder dan ook 3 tips voor een kleinschalig verblijf aan de Côte d’Azur.

Les Pennes #4 – Le Plan de la Tour

Het prachtige vakantiehuis Les Pennes #4 ligt op het kleinschalige vakantiepark Hameau de Claudins, vlakbij Le Plan de La Tour. Het vakantiehuis ligt midden in de natuur en is zelfs voorzien van allerlei gemakken, zoals een heerlijk balneobad. Het is dus echt een plek om heerlijk tot rust te komen. Zo geniet je vanaf het dakterras van een schitterend uitzicht over het Massief van Maures. Een goede plek om te genieten met een glas wijn uit Le-Plan-de-la-Tour.

Toren 9 – Le Plan de La Tour

Eveneens op Hameau de Claudins ligt het vakantiehuis Toren 9, een prima plek voor een gezinsvakantie of een romantische reis met zijn tweetjes. Het mooie aan Toren 9 is het overdekte dakterras waar je tot in de kleine uurtjes heerlijk kunt vertoeven. Beneden is eveneens een ruim terras aanwezig met een aantal gezellige zitjes. Vanaf dit terras ben je in een mum van tijd bij het verwarmde zwembad van het vakantiepark.

Grimaud 12 – Port Grimaud

Een andere manier om te genieten van een kleinschalige vakantie is om niet te kiezen voor een vakantiepark, maar om te verblijven in een appartement. Bijvoorbeeld het Appartement Grimaud 12 in Grimaud. Alsof je je eigen huisje bezit midden in dit gezellige dorp. Vanuit het appartement heb je een schitterend uitzicht op de Golf van Saint Tropez. En wie uitzicht heeft op zee, weet dat een lekker dagje strand nooit ver weg kan zijn. Bovendien is het dé manier om je onder te dompelen in de Franse cultuur, met gezellige restaurantjes en cafés op een steenworp afstand.